BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

jum click here


Click here for Myspace Layouts

tic toc

Thursday, 11 August 2011

Identiti Makcik Hajjah Sitt Al-Wazura Sudah Dikenalpasti.Siapakah Dia Ni?Baca!!!

in the name of Allah the most gracious and most merciful

hye to all readers and my beloved followers
ehem..ehem..sowila ambat update blog ekz
ri nie saya de baca 1 isu yang sangat menyedihkan kite sebagai umat islam
bile saya bace saya rase sedih skali
de gakz umat islam yang mahu jatuhkan agama dia sendiri
ikuti la citer di bawah nie untuk tahu lebih lanjut

Kelmarin SK ada membawa cerita mengenai Makcik Hajjah Sitt Al-wazura yang jelas-jelas dah murtad dan menghina islam terutama menghina nabi muhammad SAW.Dengan bantuan sahabat-sahabat yang terdiri daripada pengodam-pengodam (hackers) yang hebat yang tidak mahu dikenali umum, Mereka akan cuba membongkarkan pemilik akaun laman sosial "Twitter" yang dikenali dengan nama "Makcik Hajjah Sitt" atau @sitt_alwuzura3. ini screenshot blog dia yang jelas menghina islam.


Pihak hacker sekarang sudah mengenalpasti siapakah pemilik akaun Makcik murtad ni.Pihak hacker yang hebat-hebat sedang mengumpul malumat teperinci dan sedang berurusan dengan Jabatan Agama Islam dan agensi yang terlibat bagi membawa Makcik Murtad yang sangat anti islam ni ke muka pengadian.Tidak lama lagi pihak hacker akan mendedahkan siapakah makcik Murtad ni. 
Buat pembayang, dia ni merupakan seorang wanita belia yang berasal dari keluarga campuran. Bapanya seorang mualaf Cina dan ibunya seorang Melayu. Pernah mendapat pendidikan di sekolah agama dan pernah juga melanjutkan pelajaran ke Universiti Utara Malaysia (UUM). Wajah graduan UUM ini boleh dikategorikan sebagai golongan cantik. Sayangnya, kecantikan anugerah Allah itu disalahgunakan untuk menghina Agamanya sendiri.

Nantikan pendedahan mengejutkan mengenai wanita murtad ini di nanti.SK akan bawakan pendedahan selanjutnyaP/s : kepada cik twisties di kampung kuis sudi2 la bace entry2 dlm blog sy..=)2 comments:

BudaK KeciK (BK) said...

astagfirullah... budak lagi ke makcik ni??

Rahmat Aboy said...

x taw la..dowang kate mkcik dlm 20 an la..tunggu anty taw siape orangnye..hehe

lets click !